We are Atmooz 🤍

Odoo CMS - een grote afbeelding

Atmooz [at-moos]: derived from atmos-sphere  
set the mood | lighting & decoration

Charrell Home Interiors zorgt al 20 jaar met een aanzienlijke dosis passie voor het interieur van je dromen. Collecties worden samengesteld. Interieurs worden volledig uitgetekend en persoonlijk opgevolgd tot plaatsing. Charrell zorgt voor een totaalconcept voor jouw interieur. Vanuit deze visie groeide dan ook de eigen collectie aan verlichting en decoratie om in 2019 als ATMOOZ zijn eigen weg te gaan.

Met veel goesting stortten broers Yannick en Didier Breckpot zich op de online markt met Atmooz. Atmooz staat voor betaalbaar hedendaags design mét een knipoog. Een samenhangende collectie verlichting & decoratie in een luxueus jasje. Aan de collectie wordt continu gesleuteld. Nieuwe items worden doordacht en met nadruk op kwaliteit en schoonheid ontwikkeld. Pas wanneer een nieuw ontwerp de kenmerkende Atmooz-vibe ademt, wordt het in de familie opgenomen.

Om dit te verwezenlijken werd een enthousiast team samengesteld. Alle neuzen in dezelfde richting. Samen met veel plezier trekken aan dezelfde kar!
Lees verder en we stellen ons hieronder graag aan je voor!

Atmooz verkoopt nationaal en internationaal aan particuliere interieurjunks maar eveneens aan professionals uit de interior business en restaurants & hotels. 
Neem gerust verder een kijkje op onze website  (dit is een goed begin 😉 ) Of wees van harte welkom om de volledige collectie live te ontdekken in de Charrell conceptstores in Geel en Rijmenam. 

We aim high

          All it needs is some           LOVE & HARD WORK

Ons team werkt elke dag met veel enthousiasme aan de ontwikkeling en optimalisatie van het merk Atmooz. Van het idee, over de productie tot het gelukkig maken van de eindklant. We zitten er bovenop!  

We help you MAKE IT HAPPEN

Laat ons je inspireren vol te gaan voor je eigen keuzes. Met onze samenhangende collectie willen we  je het zo gemakkelijk mogelijk maken. Mix & match statement pieces met discrete sterkhouders en creëer moeiteloos eenheid in je interieur.

What would we be without our PASSION

Alles vertrekt vanuit onze passie voor schoonheid en interieur… Het ultieme doel? Atmooz-waardige designs creëren. Altijd met oog voor detail en kwaliteit. Altijd met een open mind en gretig om onszelf te verbeteren.

And don't forget: It all starts with TRUST

Misschien wel de belangrijkste waarde, zowel binnen ons team als naar onze klanten. Open & duidelijke communicatie, elkaar behandelen met respect en oprechte interesse, zo hopen we onszelf én het merk Atmooz elke dag sterker te kunnen maken. 

Meet the team


Tanya

Customer support & all round bediende  - zorgzaam & spontaan   - girlsmom - loves ☀ en  Duvel  - volleyball - hands on 


Yannick

Founder - broer van Didier - kapitein van het Atmooz Cyclingteam - familieman - comedian in disguise - gedreven & begaan


Anne-Mie

Finance & boekhouding   - behulpzaam & attent - familie ❤ - lopen & paddel - levensgenieter pur sang - fashion lover


Shana

Graphic design & Charrell's Angel -  creatieve duizendpoot - black is black 🖤 - guilty pleasure: gamen - spinning - pinterestwaardig gebak 


Brecht

Logistics  – loyaal & behulpzaam – fiere papa van Lias & Lénore – houdt zich scherp met af en toe een vette beat – stiekeme skater by heart 


Ruth

Webmanager  - enthousiast & gedreven - ... zolang er maar muziek is - good food  - bergen! en zee! - ginger lover 


Louise

Photography & Charrell's Angel  – open & begaan – onontdekt culinair talent – loopt 10K! – favoriete combo: familie & reizen 


Didier

Founder - broer van Yannick - houdt van een uitdaging -  work hard/play hard - ambitieus & fun lovin'