Atmooz X Sundae

"A Match made in heaven"

Odoo afbeelding en tekstblok

Het concept

 

Voor wie Sundae nog niet kent, leg ik graag in detail uit waar dit online platform voor staat. Dan wordt meteen duidelijk waarom Atmooz zich graag associeert met dit concept. 

Het woon- en lifestyleplatform Sundae is ontstaan uit de pure passie voor wonen van oprichter Eline Rousseau. Het idee om te focussen op alledaagse interieurs en praktische tips ontstond uit een gebrek aan authenticiteit en gewoonweg haalbaarheid. 

Op sundae.be vind je blogs vol haalbare woonideeën en inspirerende verhalen. Hoe maak je optimaal gebruik van de huidige trends, hoe begin je aan een bepaalde verbouwing, en wat zou het eindresultaat kunnen zijn? Op al deze vragen vind je een antwoord.

Bij Eline begon het echter ook te kriebelen om de handen uit de mouwen te steken en al deze kennis en tips daadwerkelijk in de praktijk te brengen. En zo werd het 'Sundae House' geboren. 

Het plan? Een huis renoveren en de verbouwing stap voor stap online visualiseren. Om dit te bereiken doet Sundae een beroep op haar 'Vrienden'. Deze vrienden zijn betrouwbare partners, inspirerende en kwalitatief hoogstaande Belgische merken.


Sundae: "Onze partners zijn stuk voor stuk toonaangevende merken met een passie voor het vak. We zijn dan ook erg trots dat zij met ons meedoen aan dit unieke online renovatieverhaal."

 

En wij van Atmooz zijn op onze beurt weer erg trots om als Vriend deel te nemen aan dit unieke renovatie avontuur!

Het Sundae huis

Het eerste bouwproject van Sundae is ongeveer acht maanden geleden van start gegaan. Het huis gelegen aan de Pieter de Coninckstraat in Roeselare (Sundae's geboortestad) "straalt een vleugje Art Déco uit waar wij ook verliefd op zijn geworden", zegt Eline Rousseau. Ze hoopt die warme, gezellige sfeer te behouden, maar het huis moet vooral een open, moderne woning worden die aan alle hedendaagse noden voldoet. De kunst is om hier het perfecte evenwicht te vinden.
De door Atmooz geselecteerde verlichting past perfect in dit concept. We zijn dan ook erg benieuwd naar het eindresultaat. 😊

Odoo CMS - een grote afbeelding

Sundae Open Funday! zaterdag 11/06 van 10u tot 16u

Ben jij net zo enthousiast als wij? Kom en ervaar het volledig gerenoveerde Sundae huis en ontmoet alle Vrienden! Ik kan je vertellen dat we in zeer goed gezelschap zijn...  Laat je inspireren. Maak je eigen verlanglijstje terwijl je door alle kamers loopt. Shop je favorieten. Atmooz en de andere vrienden zullen deze ervaring onvergetelijk maken!

Adres: Pieter de Coninckstraat 11 te Roeselare van 10u tot 16u

Kan je niet wachten? Check alvast https://www.sundae.be/het-sundae-huis. Ontdek het proces, wie de Friends zijn en hoe Atmooz perfect past bij Sundae 😊

 We zien je daar!

Odoo - Voorbeeld 1 voor drie kolommen
Odoo - Voorbeeld 2 voor drie kolommen

Odoo - Voorbeeld 3 voor drie kolommen