Voor professionals

Samenwerken?

Wij stellen u graag Atmooz voor. Deze unieke collectie verlichting, bijzetmeubelen en decoratie  is gegroeid vanuit de jaren ervaring en expertise van Charrell Home Interiors. Kwaliteit en service hand in hand met stijl en esthetiek. De collectie van Atmooz kan online aangekocht worden door professionals uit de interieurbranche of horecasector. Daarnaast is de ganse Atmooz collectie te bezichtigen in één van onze Charrell conceptstores.

Met een trade account heb je een handige tool om je aankoopprijs of voorraad te raadplegen en je bestellingen door te geven.

Ben je reeds klant bij Charrell Home Interiors? Stuur dan een mailtje aan hello@atmooz.com en wij activeren je account onmiddellijk.

Interieurwinkel

Met de collectie van Atmooz zorg je voor een uniek aanbod van luxueuze, betaalbare verlichting & decoratie. Hedendaags met een knipoog. Altijd kwalitatief en stijlvol. Je kan de volledige Atmooz collectie heel eenvoudig  bestellen via de webshop. Je kan enkel producten kopen die in voorraad zijn dus ook de leveringen verlopen vlot. Vraag nu je login aan.

Account aanmaken
Een trade account voor interieurwinkels decoratieve vloerlamp Paula van Atmooz by Charrell voor een landelijke moderne stijl
Een trade account voor interieursarchitecten van Atmooz by Charrell

Interieurarchitecten

Verlichting en decoratie zorgen ervoor dat een goed ontwerp fantastisch wordt. Met de collectie van Atmooz kan je je klant een totaalpakket aanbieden.  Maak nu een trade account aan. 

Account aanmaken

Hotels & Restaurants

In deze sector bepaalt de inrichting de sfeer en het karakter van je zaak. Kwaliteit, betaalbaarheid en persoonlijkheid zijn sleutelwoorden voor Atmooz. Set the mood met onze verlichting & decoratie. Voor grotere projecten passen wij graag onze producten aan volgens jullie wensen.

Account aanmaken
Een trade account voor hotels en restaurants van Atmooz by Charrell
Een trade account voor winkel en kantoorinrichtingen van Atmooz by Charrell

Winkel – en kantoorinrichting

Meer dan ooit lever je met de inrichting van je winkel -of kantoorruimte je visitekaartje af. Daarnaast wil je zorgen voor een plaats waar het aangenaam toeven is. Ontdek de meerwaarde van Atmooz voor het toevoegen van sfeer op de werkvloer

Account aanmaken